Tebliğ Adı | Resmi Gazete Tarihi | Resmi Gazete Sayısı |
Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği (Tebliğ No: 2015/6) |
08.02.2015 | 29261 |
Çiğ Sütün Değerlendirilmesine Yönelik Destekleme Uygulama Esasları Tebliği |
3.07.2012 | 28342 |
27 Şubat 2019 | 30699 | |
Dondurma Tebliği (Tebliğ No: 2022/13) | 26.10.2022 | 31995 |
Krema Ve Kaymak Tebliği |
20.03.2002 | 28163 |
Tereyağ,Diğer Süt Yağı Esaslı Ürünler Ve Sadeyağ |
13-01-2005 | 25699 |
Tgk-Yenilebilir Buzlu Ürünler Tebliği |
17.01.2002 | 24643 |
Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği |
30.11.2022 | 32029 |
Türk Gıda Kodeksi Koyulaştırılmış Süt Ve Süttozu Tebliği (Tebliğ No: 2005/18) |
12.04.2005 | 25784 |
Türk Gıda Kodeksi-Krema Ve Kaymak Tebliği (2003/34) |
27.09.2003 | 25242 |
Türk Gıda Kodeksi-Yenilebilir Kazein Ve Kazeinat Tebliği (Tebliğ No: 2022 / 21 ) |
13.12.2022 | 32042 |
(0)