FoodBev Media 2016 Dünya Süt Ürünleri İnovasyon Ödülleri için başvuruların başladığını açıkladı.
10. yılına giren Dünya Süt Ürünleri İnovasyon Ödülleri, 2016 yılında her zamankinden çok daha büyük bir organizasyona imza atıyor. Bu haftanın başında açıklanan prestijli jüri üyeleri, kendi alanlarındaki uzmanlıklarını bu etkinliğe taşıyacaklar. Ürün, marka, catering, pazarlama, paketleme ve sürdürülebilirlik konularında toplamda 18 ödül bulunmakta olup, her birisi küresel süt ürünleri endüstrisindeki mükemmellikleri ve inovasyonları ön plana çıkartacak şekilde tasarlandı.
Her yıl dünyanın en bilinen markaları ve en iddialı yeni firmaları, ürünlerini ve inovasyonlarını bu küresel platformda görücüye çıkartıyor.
2016 yılı kazananları 28 Haziran 2016’da Londra’da düzenlenecek olan 10. Küresel Süt Ürünleri Kongresinde ödüllerini alacak. FoodBev Medya Pazarlama Müdürü Isabel Sturgess bir kez daha dünya çapında birçok noktadan katılım beklediklerini belirterek, bu yılın etkinliğini ve sunulacak olan inovasyonları görmeyi dört gözle beklediklerini açıkladı.
2015 yılında Dünya Süt Ürünleri İnovasyon ödülleri 27 ayrı ülkeden 220’den fazla başvuru aldı. Bu yıl da firmalar ürünlerini ve inovasyonlarını 20 Mayıs tarihine kadar ödüllere yazdırmak için davet ediliyorlar.
Kategoriler neler?
Etkinliğe 18 kategoriden başvurmak mümkün. Bu kategoriler: En iyi dondurma veya dondurulmuş yoğurt, en iyi yoğurt, en yeni ve en iyi peynir, en iyi tereyağı ya da süt, en iyi sütlü tatlı, en iyi sütlü içecek, en iyi fonksiyonel süt ürünleri, çocuklara yönelik en iyi süt ürünleri, en iyi marka genişletme, en yeni ve iyi marka ya da işletme, en iyi süt bileşeni, süt ambalajlarındaki en iyi yenilik, en iyi süt ambalaj tasarımı, en iyi çevresel sürdürülebilirlik girişimi, en iyi kurumsal sosyal sorumluluk raporu veya girişimi, en iyi marka pazarlama kampanyası veya aktivasyonu, en iyi ‘…. içermeyen’ süt ürünleri, en iyi süt üretimi ve işleme yeniliği.
2015 yılı Mart ayından sonra üretilen ya da piyasaya sürülen tüm ürünlerle başvuruda bulunulabilir.
Finalistler, en geç 8 Haziran tarihine kadar açıklanacak ve kazananlar 28 Haziran 2016’da Londra’da düzenlenecek olan 10. Küresel Süt Ürünleri Kongresinde ödüllerini alacak.
GIDAHATTI DERGİSİNİ ÜCRETSİZ İNDİRİN
İlgili
(6)