Barilla Gıda, Çölyak hastalarının ve glütensiz beslenmeyi tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya aday yeni ürününün lansmanını 10 Mayıs’ta yapacak.
Dünyanın lider makarna üreticisi Barilla, ‘gerçek makarna tadında’ glutensiz ürününün lansmanını yapmaya hazırlanıyor.
Çölyak hastalarının ve glutensiz beslenmeyi tercih edenlerin, “gerçek Barilla lezzeti” ile vazgeçilmezi olmaya hazırlanan yeni ürünün lansmanı, Barilla Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Karababa ile Çölyakla Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Özden’in katılımıyla yapılacak.
10 Mayıs 2016 Salı günü İstanbul’daki CVK Park Bosphorus Hotel’de yapılacak etkinlikte, ilk olarak düzenlenecek basın toplantısında ürün hakkında bilgiler paylaşılacak. Lansmana katılacaklara glütensiz makarna ikramı da yapılacak.
Barilla Gıda Diyet Şenliği’nde
Barilla Gıda, Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nde bu yıl 5’incisi 13-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Diyet Şenliği’nde de yerini alacak.
Sağlıklı yaşama destek veren markaların bir araya geleceği Diyet Şenliği ziyaretçileri, Barilla Gıda’nın tam buğday tanelerinden üretilen Integrale Fusilli ve Wasa sandviç çeşitlerini tadacak.
Durum buğdayından üretilen makarnadan iki kat daha fazla lif içeren tam buğday makarnası Barilla Integrale, sağlıklı beslenmek isteyenlerin vazgeçilmezlerinden. Makarnanın lezzeti ile tam buğdayın faydalarını buluşturan Barilla Integrale, 85 gramı ile günlük lif ihtiyacının yüzde 20’sinden fazlasını karşılıyor.
Atıştırmalık için sağlıklı alternatiflerden olan Wasa sandviçleri ise lif ve vitamin yönünden zengin 5 farklı çeşidiyle, ara öğünleri keyifli hale getiriyor. Doyurucu ve lezzetli Wasa sandviçleri, yaza fit girmek isteyenlerin dengeli beslenmede en büyük yardımcısı oluyor.
GIDAHATTI DERGİSİNİ ÜCRETSİZ İNDİRİN
(54)