Yıldız Holding bünyesindeki Godiva’nın 2017 Yeni Yıl Koleksiyonu, yeni yıl kutlamalarına eşlik edecek enfes pralin çikolataları, trüfleri ve özel olarak tasarlanmış serisiyle mağazalarda yerini aldı.
Dünyanın en zarif el yapımı çikolatalarını 1926 yılından beri Belçika’dan tüm dünyaya ulaştıran Godiva’nın göz kamaştıran 2017 Yeni Yıl Koleksiyonu, çikolata severleri masalsı bir yolculuğa davet ediyor.
Godiva, Avrupa’nın klasiklerinden biri olan Yeni Yıl Keki Bûche de Noël geleneğini yenilikçi bir yaklaşımla yorumladı. Godiva’nın Baş Çikolata Şefi Thierry Muret, Bûche de Noël’i modern bir tarifle yorumlayarak koleksiyon için üç yeni çikolata hazırladı: Chestnut Crème Bûche de Noël, Intense Dark Chocolate Bûche de Noël ve Mocha Crème Bûche de Noël, hepsi de kendi özgün hikayelerini anlatıyor.
Koleksiyonun ambalaj tasarımları Dinara Mirtalipova’dan
Koleksiyonun şık ambalajları Özbek asıllı Amerikalı tasarımcı Dinara Mirtalipova tarafından tasarlandı.
Godiva’nın Yeni Yıl Koleksiyonu’nun ambalajlarını tasarlarken ilhamını Fındıkkıran Balesi’ndeki sihir ve şenlik ile beraber gelen festivallerden aldığını söyleyen ünlü tasarımcı Dinara Mirtalipova, “Çocukluğumdaki büyülü Yeni Yıl anılarıma geri döndüm; nesilden nesile taşınan ışıltılı süsler, Tchaikovsky’nin Fındıkkıran Balesi’ndeki eşsiz müziği, fırından gelen güzel kokular, aile konuşmaları ve kahkahalar… Paketlerdeki zarif ve hayalperest balerinler kendiliğinden birer kutlamadır; tıpkı Godiva’nın tüm Yeni Yıl Koleksiyonu gibi” ifadelerini kullandı.
Godiva, 2017 Yeni Yıl Koleksiyonu ile yılbaşı sezonunu kış masallarını andıran bir dünya ile karşılıyor.
(2)