Süt ve Süt ürünleri sektöründe katkısız, koruyucusuz, % 100 doğal en yaygın trendler tüketicilerin tercihlerine de yön veriyor; gıdaların güvenlik, dayanıklılık ve yüksek kalite standardı seviyesi her zaman önemlidir.
Üretimde kullanılan koruyucu kültürler, kalitenin artmasına ve marka imajınızın korunmasına yardımcı olur, yapısal ve duyusal stabilite sağlayarak ürünün raf ömrünün sonuna kadar gelmesini sağlar, ürünlerin tazeliğini korumaya yardımcı olur ve ürünlerin tat, aroma ve doku yapısını değiştirmez.
Bu sunumda koruyucu kültürlerin ürünlere olan katkısı ve koruyucu kültürlerin çalışma prensibi anlatılacaktır.
SACCO 4 Koruyucu Yöntem kültürleri, gıda matrisi ve bazı durumlarda gıdadaki yabani biyota ile çoklu biyolojik etkileşime sahiptir. SACCO 4 Koruyucu Yöntem, istenmeyen mikroorganizmaların üremesini engellemekte, gıda kalitesini ve güvenliğini korumakta ve gıda israfını azaltmaya yardımcı olmaktadır.
(Türkçe çeviri desteği verilecektir.)
Kayıt Linki İçin Tıklayın: https://us02web.zoom.us/j/89088662388?pwd=NnFSTWQwdkpJbVZhekxEeW96K0ZDQT09
(269)